Nu jäklar!

Jaha, då var helgen över. Fredags var jag ju och provjobba lite, blir nog att börja jobba heltid i början av mars, WOHO! fan så skönt. Ha nått roligt att göra på dagarna. Sen på fredag kväll var jag ut och festa med Johan, de var trevligt. Fast de vart lite för mycket för min del, så jag har mega minnesluckor! usch och fy! men nu är de bara en helg kvar sen blir jag en hard working bitch! haha. Så nästa helg blir de nog oxå och smaka lite bira, om jag inte får nått vettigare att göra!

Igår gjorde jag inte så mycket, såg någon film med Johan och vara lite social och försöker få ihop gårdagen. Haha, de är inte lätt alltså. Jag är ju för härlig ibland! ojoj, vilken trög jäkel man kan vara ibland. Hihi. Nå men sen var de inte så mycket mer, gick och la mig vid tolv tiden och har sovit så gott! somna med mössan på, då är man trött?

Idag ska jag nog inte göra så mycket, håller på och färga lite hår så jag ser ut som folk. Sen är de som dött, kanske blåsa iväg på ica och handla lite mat, men de lät ju som jobbigt? kanske skiter i det och lever på vatten och kaffe hela veckan, hehe! Nefan, mat är livet! Jag ska nog bara ladda för att stiga upp tidigt imorgon och börja en ny vecka! Hatar måndagar!


Helgens planer!

Håller på att smida lite planer för helgen. Kanske blir att smaka någon öl imorgon med en från Utb. Kul!! träffa massa nya människor och bara surra och smaka en iskall öl. Om man nu orkar göra nått efter man varit och provjobba, men ska nog inte jobba så mycket. Mer surra om jobbet, planera och diskutera lite. De blir nog bra. Lördag ska jag nog på någon sittning. Robin skulle hit till Umeå, så då ska jag och storma med han, två jockare i Umeå.. hur ska de sluta? haha. De blir nog roligt. Känns ut som att den här helgen kommer bli nice.

Jag är sjukt trött idag!! måste försöka hålla mig uppe nån timme till. Se dom två avsnitten av 2 ½ men och sen kan jag sova med gott samvete. Ojoj, jag är så sjukt tråkig när jag kommer in i vardagslivet! aaah! jag vill vara mitt spontana jag och bara leva fan! haha. Men skönt iaf att jag fått mina pengar från försäkringskassan så man slipper fundera på det. Pengar är alltid bra att ha!


Bra låt!


Pensionärs varning!

Snart ska pensionärs jag lägga mig och sova så gott i sängen. Ska upp sjukt tidigt imorgon så jag måste fan lägga mig och sova snart. Huuhu. Ska iväg på Nolia med utb och kolla lite. Sen blir de studiebesök och efter de hem och bara chilla. Kanske städa lite, ser ut som fan här inne fast jag städa i lördags. Sjukt kul, int. Har varit och ätit världens middag! fyfan så mätt jag är. Tror inte jag behöver äta nått mer på en vecka? men sjukt gott var de iaf! De tackar man så mycket för!

I helgen blir de nog att smaka någon öl med nå Ökx folk. Blir nog nice. Mer än så har jag inte planerat just nu, kanske får nått helt otroligt erbjudande imorgon, haha... eller så inte! Eller ja just de, jag ska färga lite hår på mig själv, är sjukt less att se halv flint ut på ena sidan av skallen, så de ska styras upp. Sen var de dött. Har så sjukt lite pengar nu oxå så de är nästan pinsamt! usch, borde egentligen inte ens fundera på utgång i helgen. Men vafasiken, jag hoppas jag hinner få mina små slantar ifrån försäkringskassan. Hade suttit fint med lite pengar på kontot. haha. Ne nu är de dags att sussa så gott!


Tänker du inte, så blir du ingenting!


rock on!

Inte så mycket att uppdatera om. Fredag ska jag fara provjobba på en salong och igår var jag ut en sväng på krogen men drack bara två öl.

Ikv ska jag bara chilla och se nå tv, orkar som inte med så mycket mer. Har hunnit en sväng på stan oxå och lyckades plocka med mig ett par skor hem. Sjukt snygga! och sköna att gå i. That's good shit!


U, suck!

Och så var den här helgen över. Känns mindre kul att börja stiga upp tidigt igen, hade som varit skönt att få sova några dagar till. Helgen har varit lagom, eller helt tokig. Som vanligt. Man börjar bli sjukt less, men va tusan. Sånt som händer. Träffa nytt trevligt folk på krogen iaf, vilket var ju roligt. Ska nog fara ut imorgon en sväng och kolla vad som händer, ryktades om att de skulle vara bra imorgon, då det är dagen "det" och än en gång har jag ingen att fira den dagen med.. den dagen som brukar vara den härligaste dagen på året har du blivit den sämsta? Ja de är ju lite tokigt. Men va tusan, that's life. Imorgon ska jag vara på föreläsning oxå hela dagen, sjukt tråkigt! kommer typ somna, usch och fy. Men men, de ska nog gå bra.


PARTY!


Laddad till tusen,

Underbara, härliga, soliga och laddade lördag! Känns som en sjukt bra dag! sovit lagomt länge, kanske lägger sig och sover en sväng till. Diska och städa lgh, öppna balkong dörren så man får in lite frisk luft, och allmänt.. en riktigt bra dag! Och senare ikv blir de öl och kanske utgång. Är sjukt laddad för att göra en fantastiskt make up! har nyss suttit och sett nå youtube videos med lite tips och sånt dära, ska köra nått grönt ikv så mina ögon riktigt kommer fram och de dära. Grön är en av mina bästa färger när de gäller smink! WOHO! ska även testa en ny style på mitt hår, ska försöka locka de lite, ska bli intressant och se hur fasiken de kommer se ut med den här frisyren jag har nu, haha. Ääh, de blir nog bra. Alltså, jag är sjukt laddad för den här kvällen alltså, fast de är som inget spec, bara att man ska ut och smaka nå öl. Men de är som hela grejen att fixa sig och de där jag är som sugen på. Har som inte våga dramatisera mina sminkningar i Umeå ännu, men nu jävlar är de dags! (ska försöka komma ihåg att ta någon pix innan jag drar ut och stormar sönder staden)

Igår var jag ute och smaka nå öl med två Ökx folk. De var trevligt, alltid kul att lära känna folk lite bättre och som bara sitta och surra om allt och ingenting. De lustiga var ju att jag gick ju som och la mig kl 21 och låg i sängen helt inställd på att sova när de plinga till i telefonen och var ett medelande om att de blir utgång, äh vafan.. livet är för kort för att sovas bort? så jag slet av mig min pyjamas, sminka ansiktet, ruffsa håret, bytte kläder, panik drack en öl och åkte in till stan! haha, jag är sjukt svår övertalad? NOT! Ne men drack 4 öl och vart som bara lite social. Inte för mycket och nästan på gränsen till för lite, men de passa mig bra. Ikv blir de nog kanske samma stil, smaka lite.

Nödvändigt?

De blir nog en chill fredag idag. Imorgon blir de nog lite mer ös i mig. Känner mig lite trött och less idag, vilar hellre upp mig och kör hårt och ordentligt imorgon! haha.

Annars, ja.. de har inte hänt så mycket. Får berätta någon annan dag när jag är mer på hugget, typ.. imorgon.


En dag i Umeås morgon sol


Vardagslivet börjar,

Sitter här på min utb och håller på att söka jobb och skriva CV, men eftersom jag är klar och ska snart ringa en salong och boka ett möte för att kanske senare få börja praktisera så lyxar jag mig lite med att blogga och hänga på FB. Ska snart in och surra med utb läraren om mina mål och sånt dära. Ja, vad mer.. vart lagomt irriterad igår när jag var sjukt jävla trött, gick och la mig kl 21 och vakna 22:30 och var piggare än någonsin, vilke helvete! Så jag fick typ kämpa mig till sömns.. somna nog kring 2 tiden. Så typiskt när jag försöker styra upp mitt liv att min sömn ska fucka up. Så jag är lagomt jävla seg idag alltså.. men de är bara försöka hålla sig vaken.

Senare idag händer nog ingenting, laga lite mat, diska och sånt dära. Längtar nå så sjukt mycket till helgen att jag håller på att bli tokig! fast de är som ändå lite skönt att ha nått att längta till, annars har ju som varje dag varit som helg för mig. Hade verkligen behövt klippa mig oxå, men känns så värdelöst att betala flera hundra kr på att klippa mig, när jag är frisör. Ja, alltså.. nå kan jag hellre lägga pengarna på nått roligare än de. Men vafan.. man vill ju se ut som folk. Måste nog bara vänta tills mina pengar från försäkringskassan kommer in så jag inte är så nojig över hur mycket de kostar. Hahaha, har ju som inte varit till en frisör på kanske 2 år nu. Så de är lite läskigt. Men vafan.. kanske dags att testa göra de då? för engångskull bli lite ompysslad ist för att pyssla om andra.

Kämpa...

Första dagen på min riktiga utb dag. Och jag kan säga att min skalle håller på att explodera och jag är helt slut i pysket efter att ha fått "börja" om högstadiet igen. Är nästan så man inte ens orkar lägga en tanke på jobb när man kommer hem. Jobb hela dagarna, flera timmar och sen komma hem och försöka hitta en praktik. Noll motivation alltså. Man vill bara sova. Och de ska jag snart göra oxå. Nice!

Imorgon blir de samma shit hela dagen. Bara man orkar upp på morgonen och blåsa iväg på utb så är jag mer än nöjd, och palla en dag till med att sitta i den där lokalen, usch.. blev så sjukt rastlös den sista timmen så jag höll på vilja springa in i väggen. Min hjärna är inte skapt för att lyssna ihjäl sig. WAAH! men men, hoppas jag styr upp en praktik snart så jag slipper hänga där nå mer. Någon som har nå tips på var man kan få praktik? jag tar nästan vad som helst!!  

Tagga!!

Första dagen avklarad och jag kan ju erkänna att jag tyckte de var så skit kul. Ärligtalat börja jag fundera på hur i helvete jag ska få tag på en praktik eller ett jobb. De är ju som sjukt jobbigt att ge sin in på en kurs som man sågott som tycker är naturligt för en. T.o.m min utbildare var impad över att jag kunde så mycket, men de är ju för att jag lärt mig så mycket ifrån min frisör utb. Man måste växa som människa och våga ta för sig. Annars får man bara ta all skit som alla andra lämnar efter sig, och de vill man inte. Man vill ju ha det bästa som man kan få? Våga sticka ut och gå din egna väg, fuck the other! de är ditt liv, stick ut, ta för dig och älska det du gör och framför allt.. älska dig själv! woho! you go girl! hahaha..

Ska snart lägga mig och läsa lite bok och sen sussa så sött så jag orkar upp imorgon och vara uppåt och framåt på en utb som suger? haha. Men vafan.. bättre de än att sitta ensam i en lgh och mögla, nu får man ju träffa lite folk. Tacka vetja att man får gratis kaffe oxå! annars hade man ju inte orkat.

Jag <3 Nikki Sixx?

Jag är ingen morgon människa! måste nog skaffa mig ett jobb som är på nätterna. Är så jäkla tungt att stiga upp på morgonen! Jobbar hellre natt och sover till kanske 3-4 på dagen eller nått sånt. Funkar mycket bättre för mig? eller jag vet inte.. har aldrig testat.. men jag tror de? haha. Ska snart åka på min fantastiska kurs start och vara mogen. Ska jag vara helt ärlig så är jag inte så nyfiken på kursen, mer vad de är för folk som ska gå kursen med mig. Eftersom jag max känner 5 pers här i Umeå så skulle de ju vara ganska kul att lära känna nytt folk. Annars tar jag mitt pick och pack och blåser till Luleå, staden som jag verkligen trivs i ! <3

Har drömt att jag varit tsm med Nikki sixx, hahaha! de var som sjukt! men kändes så sjukt verkligt tills jag kom på att jag drömt allt bara för att jag läser hans bok, attans! Nå är ju han som snygg? ojoj, jag och smuttsiga karlar till svin. Eller jag och rent ut sagt svin, dom behöver inte ens vara sjukt snygga nå mer för att jag ska falla, bara dom är svin så nå hittar jag dom! hur jag är förälskad i svin. Börjar bli less sånt shit, men what to do. De är ju bara ta skiten? kanske en vacker dag jag oxå hittar rätt svin? haha.


Knappt nå snygg?


Äckel samhälle?

Idag har jag bara chilla och gått runt i lgh och bara mått gott. Precis som en söndag ska vara. Har som bara ladda för att komma igång och skaffa mig ett liv. Upp tidigt imorgon och sen iväg på kurs starten där. Haha, nog för att de bara är några timmar imorgon, men måste ju ladda lite. Var ju som ett tag sen jag hade nått att stiga upp till på dagarna. Har ju som bara "chilla" nu i några månader, eller.. ungefär i ett år nu. De är som sjukt.. eller är de orättvist? grejen är ju den att jag vill jobba, jag har t.o.m fått betala 150.000kr för att jag ska få ett jobb, och så får jag inte de ändå? de är ju sinnesjukt. Ska det vara så här?? jag tycker verkligen inte det. Men vem ska jag skylla på? samhället? ja iaf just nu känns de så. Suck! men nu jävlar ska jag iaf försöka få mig nått jobb, för tydligen så ska man inte få ett jobb inom ett yrke som man älskar, man ska vara en vanlig svensson och hata sitt jobb men ändå slava där för att få inkomst till att överleva. Skit värld.

Har börja läsa en bok idag, fastna i den och läste 50 sidor på en gång. Har aldrig läst en bok så fort någonsin i hela mitt liv. Jag fastna verkligen i boken och den var som "lätt läst" när de var dagboksstuk på den. Korta kap och roligt att den inte är som en vanlig bok. Inte bara text rakt upp och ner utan lite färg och bilder. Tummen upp för den! längtar efter mina andra böcker oxå. Ska bli intressant och se om jag lyckas kämpa mig igenom dom oxå.


Nytt!

Igår var man i luleå och gjorde stan där osäker. haha. Var lagomt, träffa mycket trevligt folk men vart lite för mycket av alkoholen så jag mådde lite dåligt där när man skull lägga sig och sova, men till slut somna jag oxå. Sen steg jag upp lagomt tidigt och blåste till mitt nya hem. Nu har jag packa upp och börja känna mig som hemma. Ligger just nu framför tv och ser melodifestivalen. Inte så sjukt intresserad men finns inget annat att se på tv just nu. Får se vad man gör när man sett sönder tv:n. Kanske blåser och kollar vad som händer på stan. Kanske man ser någon snygging på stan som man raggar upp, hahaha! tror ingen snyggkarl vill åka med mig i min familje bil. Man skulle ha haft nån värsting bil så kanske man skulle ha fått sig lite fake kärlek.

Klippte mig igår oxå, ska ta en bild här någon dag då är jag på humör och som orkar anstränga mig. De är inte rätt dag för anträngning. När man är som bf och seg i kolan. Ne, hade behövt göra nått nu. Börjar bli lite lätt uttråkad.

Fitta, så less!

Igår natt låg och och tog bort allt mitt löshår, så nu ser jag helt förjävlig ut i håret. Får jag inte fixat frisyren idag så blir det inge luleå och så klipper jag mig själv imorgon. Har nog oxå sluta fantisera om att jag ska bli blond, de är inte min grej. Ser bara fake ut. Och de är inte coolt, haha. Så de får nog vara svart och tråkigt ett tag till. WAAH! jag kan inte ens se mig i spegeln för min frisyr ser helt förjävlig ut. Huvva! fan att man inte kan klippa sig själv baki nacken, isf hade jag klippt mig själv. Jävla äckel hår. Måste upp söka en frisör! Hoppas min fantastiska Sara i luleå har tid för en lite date med mig idag, kan hon klippa mig åker jag bara för de till luleå ikv! Annars blir de som sagt själv eller så blir de på någon salong i Umeå, fast måste ju erkänna att jag helst inte vill till någon salong, så jäkla läskigt och orolig över att de inte ska bli som jag vill. Huuhu. Ajja, kan ju vara trevligt att fara och se hur dom jobbar, kolla rutinerna och sånt dära. Vadå arbetsskadad? haha. Fan, jag håller på att bli tokig, kan inte sluta känna mig i håret. Jag måste göra nått! Fitta så less. Jag måste hålla mig borta ifrån rakmaskinen för snart tar jag den och snaggar hela skallen och gör peruken modern igen! tänk så behagligt. Ändra frisyr efter varje dag. Jag drar en "Tyra Banks", haha. Not?

ÅSIKT!!


Yeah right!

Snart fredag och helg. Har fått lite erbjudanden om att blåsa till Luleå imorgon och storma. Nå hade de varit ganska kul men som tungt om man ska åka till nya hemmet dagen efter. Fast de beror ju på hur mycket alkohol man lurar i sig imorgon. Kanske inte ens blir att dricka? haha. Yeah right! ne, men kanske bara någon öl. De hade ju som bara suttit fint. Nå jag måste fundera en stund till. Och jag är sinnesjukt sugen på att klippa mig nu. Bara raka sidorna igen och bli lite speciell igen. Men det här satans löshåret sitter ju som berg! vilket är ju bra på ett sätt, men dåligt just nu. Får sitta och slita bort löshåret imorgon och sen raka sidorna. Vem har råd att gå till frisören när man kan göra de själv? haha.

Imorgon ska jag packa ner hela mitt liv, har redan börja små packa och de är bara 3 ikea påsar med bara kläder och skor. Alltså, lilla flicka.. hur fan kan jag ha så här mycket kläder?! de är ju sjukt. Måste sätta köpstopp på mig själv när de gäller kläder! nu fan räcker de! iaf tills i sommar. Ojoj, jag måste sluta intala mig omöjliga saker. Håller iaf nu på att tvätta en massa kläder som jag fått tillbaka ifrån Borås. Så nu blir dom rena och nästan påriktigt som nya.

Blir nog att bosätta sig på ny ort på Lördag, som planerna ser ut nu iaf. Men de vänder fort..

Suck..

Jahaja, då har man nyss vaknat och tryckt i sig frukost. Idag ska jag iväg till Töre en sväng och hämta mina grejer från Borås, Lilla julafton <3 hur jag kommer längta tills jag får ha på mig alla mina fantastiska kläder igen! Me so happy! resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, hålla tummarna på att jag har fått mina böcker, annars får jag verkligen hoppas att dom kommer imorgon. För annnars blir dom kvar i Ökx, om jag inte tvingar morsan att posta dom till mitt nya hem. Ah! måste verkligen göra en adress ändring. Men hur fasiken går de till, har ju som aldrig gjort en? får forska lite och försöka styra upp det här. Vilket tjorv!


Gäsp!

Helt sjukt, men jag ska nog lägga mig och sova nu. Är så sinnesjukt trött så jag har som kämpa för att hålla mig vaken några timmar till. Men nu jävlar ska här sovas! har ätit så mycket onyttigt idag oxå så jag bara äcklas av mig själv just nu, blää! åt nyss lite daim glass och de tyckte inte min mage om. uuh! vill som bara duscha, men orkar inte ens ta mig ner till duschen nu. Får bli imorgon så jag har nått att göra. nefan, nattinatt på er.


Typiskt,

Idag känner jag mig lagomt mördad. Blev att man la sig och sova kl 08:30. Helt sinnessjukt. Är som på dåligt humör idag för att jag bara vill lägga mig och sova, plus att jag som inte har nått att göra så jag behöver egentligen inte ens hålla mig vaken? men jag gör det iaf. Som tungt att fucka up dygnet totalt när man snart måste ta sig i kragen och göra nått vettigt av livet.

Ska nog inte göra nått så fantastiskt idag, har varit in till bränna en sväng och handla lite mat. Var som kul när man kom ut till bilen och söt Keyla hade ätit upp två semlor, haha! vilke lill svin. Mig spelar de som ingen roll, jag hatar semlor, så hon fick mer än gärna mumsa i sig dom. Så nu ligger hon här vid mina fötter och mår så gott med två bamse semlor i magen. hehe. Har hunnit packa ner halva mitt liv idag oxå, kläder och skor iaf. Vet som inte va mer jag behöver? haha. Nu när jag som får alla mina kläder på ett och samma ställe kommer jag nog inse att jag inte behöver handla nå mer kläder på några år. Fick då ihop en hel ikea påse nu med kläder och en med skor. Huuhu. Varnings klockorna börjar ringa i skallen. Men va tusan, man måste ju kunna variera? hehe. Alltid skönt att ha nått att intala sig.

Keyla <3

Nu ligger man i sängen hemma i flickrummet och myser med världens myspys, Keyla. Hur jag önska att jag kunde ta med henne när jag flyttar. Eller kan jag det? någon som förstår sig på doys kan gärna lämna en kommentar så jag får diskutera och berätta mer vad jag skulle vilja utsätta min söta bäbis för. Ifall det går.
Det är så underligt vad lilla Keyla kan ge mig för oberskrivlig kärlek! Jag älskar verkligen henne. Saknar henne så fort jag är utan henne eller vet att jag inte kommer få träffa henne. Vill så gärna ta med henne överallt. Ska bli så gosig att få sova med henne inatt <3

Imorgon händer nog inte ett skit, ska kolla på bränna och kanske fara och storma hos nå folk, ta de mera chill och bara känna hur jag blir mer och mer uttråkad för varje dag som går. På torsdag kanske jag iaf får mina älskade grejer ifrån Borås och får träffa mig älskade Ploppen! wiie! Sen lördag eller söndag åker jag nog och bosätter mig på ny ort igen. Så då blir de att packa ner sitt liv i lådor igen och sen försöka packa upp dom oxå. Har ännu inte gått igenom alla lådor jag packat ner saker i sen jag flytta hem ifrån Happis, haha. Finns nog en hel del grejor där som jag helt glömt bort. Ska bli spännande att börja rota i alla kartonger igen och försöka få sig ett hem på de nya stället.

Fuck u!

Idag åker jag nog hem till Ökx och kollar så allt är som de ska vara. Tar en liten rehab i helgen och bara myser på hemma i kylan. Haha. Sen kring den 7:e feb flyttar jag ifrån ökx igen. Ska börja en utb och lära mig nya saker. Skönt att ta tag i sitt liv ist för att bara sitta hemma och ha helg varje dag. Nu kanske man börjar uppskatta helgen? och kanske t.o.m slutar alkolisera sig så mycket? haha. GÖTT! Dags för therese att bli lite seriös. Hur ska detta gå? tss..

Ska snart blåsa in till stan sen göra lite grejer och efter de åker jag nog raka vägen mot Ökx, kan ju erkänna att jag är inte så super taggad, de är ju så jävla dött i ökx. Men måste fixa grejer tills jag ska flytta och ta packa på mig lite mer kläder och sånt dära. Det här blir nog bra, tillslut.


Hahaha, kolla snabbt igenom mina gamla biler på datorn och hitta världens sötaste bild på mig.


Om jag hade pengar..


RSS 2.0