hujjhujj!

Idag är det inte min dag. Känner mig arg som ett bi, vill hem och städa och fixa i lgh. Jag blir så jävla irriterad. Vill hem och gömma mig, och nu är jag inte ledig förens söndag. Huff! ge mig styrka!

feel,


If you can't say it with words, say it with a song..


gulligull!

Var ledig igår, de var sjukt skönt! handla lite vin till helgen och skutta runt i stormen. Handla inte nått spec, måste bli lite ekonomiskt! jag har inte råd att leva lyx liv, ännu. hehe.
Snart får jag in en kund som jag ska göra en ljusare färgning på, blir nog bra. Sen har jag bara en luggklippning kl 16 och efter de är de dött. Kanske testar solduschen och kolla om den är så fantastisk. Dags att testa så jag kan dela med mig åt kunderna och riktigt vet hur den går till, jag gissar ju i stortsett nu, not good!

Imorgon blir de party party, kuligt. Och jag håller min nyttiga period ännu. Kommer bli jobbigt på måndag när jag måste bli sträng igen, men va tusan.. de ska nog gå bra.

Ikväll ska jag bara chilla och se nå film, orkar inte storma så mycket mer än så. Har sovigt halv dåligt inatt för att de har varit varmt och katten har haft fotbolls-vm under sängen?! wtf. Ett sånt där tillefälle då man måste intala sig att man älskar henne och inte kan göra nått dumt emot henne. men tillslut sluta hon och kom men sin leksak och mjaaua sönder hela världen, och så måste man spela som att hon är så duktig som kommer med en liten råtta åt mig. Hujhuj. Fuck it. <3

Toffel & Jag

Dag 2 på min nyttiga period, och än så länge går de bra. Åt lite tacos igår, men de var mest grönsaker jag satt och sög i mig, men köttfärs oxå.. jag är ju inte vegitarian heller? haha. Och blir jag hungrig under dagen eller nått äter jag lite grönsaker, sjukt bra! imorgon är jag ledig, då ska jag göra lite grejer på stan och sen bara chilla hemma i lgh, ta farväl av min hyresvärd som blåser hem från Umeå. Så nu blir de bara jag och toffel. Lite små skönt, haha.

Jag är på jakt efter en diskmaskin oxå, jag får ju inte göra nått annat på mina lediga dagar än att diska? lagomt irriterande. Så nu ska jag vara mogen och skaffa en sånn, en vacker dag när jag får tag på en billig, orkar jag ju inte lägga ut flera tusen, plus att jag måste ha en bänkdiskmaskin. Ingen som har någon till salu? eller känner en killen som känner en annan kille som vill bli av med en? haha.

Snart måste man börja tagga för helgen oxå. Inflyttingsfest hos Niinini och sen klassfest med dom från utb. Måste försöka planera åt så jag kan fara på båda ställena, kanske man ska klona sig? de vore ju de bästa. Men knappt nå sjukt göra de. Så jag får ist försöka fixa så jag kan förflytta mig på bästa billiga sätt! har inte så mycket stålar kvar, 1500kr ska räcka typ 1 månad. Hujhuj! en fet lön hade suttit fint just nu. De blir att sluta festa och bara jobba hela helgerna. money money!

Ikväll blir de nog att stirra film och vara allmänt slö! är ju lite små förkyld oxå, så jag orkar inte riktigt hålla på storma runt. Ligger mest i soffan eller sängen och stirrar i datorn. Men va tusan, that's life?

@ work

Sitter här på jobbet och chillar, inte så mycket kunder idag. Ska fixa Niina och sen är de tomt. Ska bli intressant och se vad vi hittar på för spännande på henne. Vi funderar lite på koppar och nått sånt dära, vi får sätta oss ner sen och välja lite färger och så. SÖKER EN BLOND MODELL!! HELST KORTHÅR!! någon som är sugen? ska lägga ut bilder på modellerna här på bloggen, facebook och i fönstret på salongen. Blir super fina bilder!! har en skit duktig fotograf som hjälper mig. Jätte roligt!

Idag ska mamma få skicka massa piller åt mig så jag inte blir ner förkyld än vad jag redan är. Hinner inte springa på apoteket när jag jobbar till kl 18 varje dag. Så då får hos posta tabletter ist.

Ikväll blir de att se hockey och se luleå förlora, haha. Blir alltid så när jag ska se hockey! så förlåt alla Luleå hockey älskare att jag förstör, men jag tycker att jag iaf kan se dom två första matcherna, hihi. För när jag inte kolla i söndags så vann luleå, Tummen upp! hade jag kollat hade dom garanterat förlora. Så ni får tacka mig för att dom vann.

Min nyttiga period har jag oxå satt igång, funkar bra än så länge. Pimplar vatten och äter grönsaker. Fast jag var sinnessjukt godis sugen igår efter jag åt, som vanligt! sjukt jobbigt, men jag ska fan inte ge mig. Plus att jag får synda lite på lördag och söndag. Så om jag är lite sur och irriterad den här veckan så vet ni att de är för att jag går på avsockring. De funkar inte för mig att vara för sträng, då blir jag för omotiverad och inser att det aldrig kommer funka. Så idag till lunch blir de en shake, tomater, gurka och sallad. Sen till middag blir de nog en shake till och lite mat till de. Har inte någon direkt plan på vad jag ska äta till de, kanske blir några andra grönsaker. Nu är det bye bye till godis, läsk och chips! nu blir de att äta lite gurka om man blir sugen på nått gott, woho! ehm..

Monday..

Och så var de måndag och ny arbets vecka. Känns lagomt kul. Är lite små hängig är bara att inte tänka på det och jobba vidare, klirr i kassan! Iaf nästan månad, får leva på försäkringskassan den här månaden oxå. Trist! Men de går om man vill! ikväll ska jag nog bara ta de chill, se någon film och bara vara och ladda för imorgon. Har sett på vädret att de ska bli super väder i veckan, fan så skönt! fast mindre kul att man måste sitta här inne och bara se ut på vädret, men men.. de blir nog bra.

Ska snart käka lunch och sen efter de blir de att sitta och vänta på min 16:15 kund. Usch och fy vilken frossa jag har. Måste nog sticka iväg på apoteket och köpa någon monster kur så jag håller mig frisk. Känns inte riktigt OK att lyckas bli förkyld nu.

I helgen har jag inte gjort så mycket. Jobba fredag och lördag, var på goldwell visning på lördagen efter jobbet. Sen for jag, mamma, annika och Hoak till allstars och åt monster middag. De var sjukt gott. Efter de for jag ut på rex en sväng för att se på fulla människor, lika undehållande som vanligt. Men vart lite små trött så jag stack hem kring halv 2. La mig på madrassen på golvet och sov som en stock. Har inte fått sova så mycket på morgonen när morsan har varit, har sovit i vardagsrummet som är i samma rum som köket, så när morsan har vakna kring 8 så har hon väckt mig oxå, lite mindre kul.

Ajja, hoppas jag fått nått från tradera idag när jag kommer hem. Vore som en lyckokick den här dagen.

Hard work work

Sitter nu på jobbet och väntar på en kund som ska förlänga håret. Roligt! Har lite kunder inbokade idag så jag har nått att göra idag på jobbet, wiiho!
Var obeskrivligt skönt att vara ledig igår, kände att en till ledig dag inte hade varit dåligt, men man kan ju inte alltid få som man vill? hehe.
Ikväll kommer mamma och hälsar på mig i Umeå, då får hon träffa kissemissen min. Men de ska nog gå super bra, mammis älskar ju katter. Sen ska jag jobba lördag oxå, ska försöka tvinga mamma att sätta i löshår innan jag ska fara på jobbet, ska på goldwell visning efter jobbet, så vill helst att min förlängning ska vara helt klar då, så jag ser ut som folk i skallen. Lite jobbigt när de är halv klart.
Sen ikväll ska jag kolla hockey oxå, så ja.. sorry men luleå kommer förlora, så är de ALLTID när jag ska sitta och se hockey, så jäkla typiskt! Men de är nästan så jag ber till gud att dom vinner ikv, nu är de färdi svammlat? haha
Ska sen till Johan en sväng och storma, haha. Råna han på en madrass som ska bli min säng dom här två dagarna mamma är på besök, stackars min rygg! men vafan.. när man får besök blir man bort skickad ifrån sängen.

Hoppas verkligen jag fått nått paket ifrån allt jag köpt från Tradera! vill ha min grejer <3 var och köpte en långklänning igår, helt oväntat! men jag älska den klänning, tyckte den passa mig sjukt bra! ska nog ha den nästa helg på klassfesten och Niinas inflyttningsfest.

Och inte att glömma, min andra nyktra helg irad! jag är så duktig! har inte en smaka en liten öl eller nått med alkohol! aah, jag känner mig som på ny igen. haha

Cheap!

Idag är jag ledig från salongen eftersom jag ska jobba lördag den här veckan. Very nice! Så idag ska man ut och göra umeå city osäkert. Kommer bli nice att få gå runt dära och bränna bort lite pengar, fast jag är ganska duktig på de utan att gå på stan! länge leve tradera <3 Har handlat mig lite söta saker där den här veckan. Im so happy! och ännu bättre är ju att man får de för ett super pris!! ja de är grymt alltså. Tradera passar min plånbok sjukt bra!

Dags för frukost, se fixa ansiktet och så staden!


Ännu ett nytt försök med detta jävla bloggande!

Haha, nu ska jag göra ett nytt försöka att blogga. Medans jag är på jobbet och de är chill ska jag försöka uppdatera er älskade nyfikna människor!

Ska först och främst berätta att jag fått heltids anställning på en salong i Umeå, så nu mera jobbar jag på Lustgården i Umeå. Så ni ökx bor som är i Umeå och, ja.. va ni nu än gör här så titta förbi där och säg hej åt mig! eller ja, alla jag känner från norr.

Sen tänkte jag erbjuda alla som har råd och vill hårförlängning den 13-14-15 maj. Då ska jag ner till Luleå och storma lite, ska även då tatuera mig! äntligen, var nu några månader sen sist. Time for some more inc. Så ni som är intresserade av lite längre hår till sommare för en liten peng så skriv en liten kommentar så fixar vi nått!

Har oxå skaffat mig en liten kissemiss, Toffel heter hon. För hon är satans tofflig, haha. Men de lyckas inte ta bort min saknad efter söt Keyla som är hemma i Ökx, snyft! hur ska jag klara mig utan henne? är sjukt jobbigt. Plus att jag inte vet när jag får träffa henne igen, är typ som att jag har "sålt" henne. I miss her! Önska morsan kunde ta med henne när hon ska komma och hälsa på i helgen, men de går som inte, tror keyla skull storma sönder bussen plus att kissemissen skull nog avlida om Keyla kom och storma i lgh oxå. Ajja, en vacker dag får jag träffa min bäbis igen. Usch, är som jobbigt att tänka på henne. Hundjävel <3

Ikväll ska jag försöka få med mig Hoak (min kompis som jag hyr lgh av i Umeå) att följa med och se hockey på allstars. Får se om han är på hugget och om han hinner komma till Umeå i tid för lite hockey tittande. Den som lever får se. Imorgon är jag ledig, så blir de stan och jaga en pälsväst!! håller på och söka ihjäl mig på tradera efter en pälsväst jävel. Blir tokig snart, men hoppas jag hittar någon på stan imorgon.

Ne, nu ska jag försöka göra nått vettigt.. typ.. äta lunch? haha.

RSS 2.0